O.P.P. „JAGUAR SECURITY” SRL propune tuturor doritorilor o deservire în bază de abonament, «VIP Security Card», referitor la prestarea serviciilor de pază şi protecţie a vieţii, sănătăţii sau proprietăţii private în cazuri extreme.

Achiziţionând «VIP Security Card», deţinătorul cardului se află 24/24 sub protecţia O.P.P. „JAGUAR SECURITY” SRL pe întreaga perioadă de acţiune a contractului.

În momentul recepţiei semnalului de la client în situaţii care pun în pericol viaţa, sănătatea sau proprietatea privată a deţinătorului cardului «VIP Security Card», grupul de reacţionare rapidă se va deplasa la locul chemării pentru acordarea ajutorului necesar.

Cât costă montarea de camere de supraveghere la o casă?

Clientului i se oferă cardul «VIP – Security Card», pe care este indicată toată informaţia necesară şi în care situaţii extreme se poate efectua chemarea:

  • acordarea de ajutor practic «Clientului» în vederea localizării conflictului apărut şi a lichidării pericolului pentru viaţa şi sănătatea clientului la locul de reşedinţă în raza municipiului Chişinău, cu ajutorul grupului de reacţionare rapidă;
  • acordarea de ajutor practic «Clientului» în vederea localizării conflictului apărut în timpul examinării accidentului rutier cu ajutorul grupului de reacţionare rapidă;
  • prestarea serviciilor de consultanţă necesare «Clientului» pe probleme de securitate personală şi tactici de comportament în cazul unor situaţii de conflict potenţial periculoase.

Unformaţia suplimentara va acordam prin telefon. Sunati pe numarul de contact

[[[[]],[[]],"and"]]
1
Comandaţi serviciul acum
Numele
no-icon
TelefonNumarul D-stra
icon-phone
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder