Protecția personală: vieţii, sănătăţii clienţilor şi a membrilor familiei acestora.

Asigurarea pazei în timpul transportului hârtiilor de valoare, mijloacelor băneşti, documentelor de afaceri, obiectelor de preț și a altor bunuri materiale de valoare.

Sarcina principală în activitatea unei gărzi de corp este să prevină orice fel de pericol în adresa persoanei protejate. Fiecare gardă de corp trebuie să posede deprinderi de muncă psihologică, reacţie operativă, necesară pentru a putea aprecia just condiţiile create şi de a adopta operativ deciziile corecte de rigoare. Potenţialul nostru de cadre specializate permite să organizăm protecţia Dumneavoastră şi să executăm la un nivel înalt de profesionalism obligaţiile noastre de serviciu în termeni cât mai restrânşi posibil.

Clientul, al companiei de incredere Jaguar Security, poate alege în mod independent regimul de muncă al gărzii de corp:

  • Regimul de muncă pe ore: paza de corp personală se oferă pe parcursul timpului desfăşurării manifestărilor în masă.
  • Regimul de muncă normată: garda de corp se află alături de client pe parcursul întregii zile de muncă.
  • Regimul 24/24: garda de corp personală îl păzeşte pe client timp de 24 de ore.

Garda de corp vă poate păzi nu numai pe Dumneavoastră personal, ci şi pe membrii familiei Dumneavoastră si altii membrii din familia.

În ultimul caz mai eficient va fi să se formeze un grup de pază şi protecţie personală, numărul membrilor căruia va fi determinat în baza gradului de pericol la care este expus clientul.

Comandați serviciul acum si beneficiați de reducerea!

+(373)791-18-777

Indiferent de varianta de pază şi protecţie aleasă pentru Dumneavoastra noi Vă garantăm respectarea strictă a obligaţiilor noastre de serviciu şi punerea la dispoziţia Dumneavoatră a colaboratorilor noştri capabili să Vă protejeze în orice situaţie in afacerea sau casa.

 

[[[[]],[[]],"and"]]
1
Comandaţi serviciul acum
Numele
no-icon
TelefonNumarul D-stra
icon-phone
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder